ESCOLLIM LA NOSTRA DONA EMPRENEDORA

Aquest curs el tema de l'any és la DONA EMPRENEDORA. Així doncs, moltes de les activitats  que realitzarem a l'escola (per exemple la disfressa de carnaval) tindran relació amb el personatge que escollim.


Els nens i nenes de sisè hem investigat sobre algunes de les dones emprenedores que hi ha hagut al llarg de la història, hem parlat sobre elles i hem seleccionat 4 candidates. Us demanem la vostra ajuda per escolLir la guanyadora!! PODEU VOTAR FENT COMENTARIS AL BLOC.

JOANA D'ARC: Heroïna militar francesa del segle XV que va encapçalar l'exèrcit francès en l'alliberació de la ciutat de New Orleans de mans dels anglesos.NEUS CATALÀ: És una dona coneguda per la seva lluita contra el feixisme, la defensa dels drets de les dones i preservació de la memòria històrica. Actualment encara és viva i té 102 anys.ADA LOVELACE: És la primera programadora en la història dels computadors. Matemàtica i física, va col·laborar amb Charles Baggage en el disseny d'una màquina analítica capaç de resoldre equacions diferencials.

CLEÒPATRA: Va ser l'úlima reina d'Egipte al s. I d.C. La seva vida ha inspirat nombroses novel·les i pel·lícules.

18 comentaris:

 1. Yo voto a Neus Català perquè penso que és molt bona dona emprenedora. M'agradaria que sortís com a dona emprenedora de 6è.

  ResponElimina
 2. A mí m'agrada la Cleopatra

  ResponElimina
 3. a mi m'agrada la cleopatra
  nidae

  ResponElimina
 4. a mi m'agrada la cleopatra
  mare nidae

  ResponElimina
 5. A mi M'AGRADA la cleopatra

  ResponElimina
 6. A mí m'agrada JOANA D'ARC

  ResponElimina
 7. A mí m'agrada Joana d'arc

  ResponElimina
 8. A mi m'agrada la cleopatra

  ResponElimina
 9. a mi me encanta joana d'arc
  soc joel úbeda de 6éA

  ResponElimina