ORGANITZACIÓ PER LA PARADETA DE 6è

Benvolgudes famílies,
Avui 5 de febrer us fem arribar una circular amb unes graelles organitzatives on s'explica com ens organitzarem per atendre la paradeta setmanalment en torns de matí i tarda, tal i com vam quedar a la reunió del passat dimecres.
Fent un resum de la circular recordem que aquesta setmana, divendres 7 de febrer, comencem fent la paradeta matí i tarda, per aquest motiu hem tornat a incrementar la quantitat de menjar que els nens i nenes hauràn de portar!
Per fer els torns hi haurà 2 grups i cada grup haurà de portar el menjar la setmana que els hi toqui. Cada setmana, dilluns o dimarts, les tutores anirem dient què han de portar per divendres.
Els horaris de participació de paradeta seran de 10-11'30 en cas de matí i de 16 a 17'30 en cas de tarda. En qualsevol cas, recordem, que la cuina ha de quedar neta i endressada per tal de no donar problemes al servei del menjador que ens deixen les instal.lacions.
El dia 28 de febrer és divendres però és carnestoltes així que ho passem al dijous 27!
La graella està programada fins a finals de trimestre, en acabar valorarem si és necessari continuar sense cap problema.
D'altra banda, i com ens vau proposar, les tutores anirem a comprar els sucs, tovallons, i salses per als hot dogs amb  els beneficis obtinguts a una gran superfície.
Per últim, us recordem que qualsevol idea positiva per recaptar diners o dubtes que hi hagin us podeu adreçar a les tutores!
Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada