PANERA DE NADALEstimades famílies, alumnes i mestres,
si des de les classes de 6è us comencem a cantar aquestes cançons, què diríeu que estem recordant?
                  “...ara ve Nadal, matarem al gall...”
             “...però mira como beben los peces en el río...”
                                          o
             “...jingle bells, jingle bells, jingle bells rock...”

Moooooolt bé!! L'heu encertat tots!
Quan arriben aquestes dates on el fred es comença a notar i trèiem de l'armari els abrics, quan al matí al llevar-nos del llit notem la fresqueta, tan desitjada, que ens porta el final del mes de novembre, quan passegem pel nostre poble i veiem que ja comença a lluir diferent, molt més elegant i festiu i amb una llum especial que d'alguna manera ens transporta a temps i records de molta felicitat, quan tot això passa una cosa tenim clara. El mes de novembre acaba per donar pas al desembre esperat i desitjat tot l'any perquè a la fí torna a arribar el Nadal!!!
El Nadal, què dir del Nadal?? cadascú a casa seva reunit amb la família, fem el mateix tots plegats. Riures, bons menjars, arriben els molts moments d'alegria i també d'enyorança al mirar la cadira i trobar a faltar a algú que ja no està amb nosaltres com altres anys.
També cal pensar en els més necessitats que amb la crisi es veuen més i més apretats cada any, per tots ells molta esperança i suport escolar de tots els companys!
I per endolçar-nos la panxa i alegrar l'esperit del Nadal arriben els alumnes de 6è amb un bon regal!! A partir d'avui mateix, 22 de novembre, els alumnes i les alumnas de 6è vendran rifa de Nadal. A la rifa es sortejaran dos paneres amb sortit variat tal i com podeu veure a les fotos de més abaix. La rifa la vendran els alumnes/as de 6è per tal de reunir diners per al seu viatge de fí de curs.
Ja us anirem informant!
 
 
 
PANERA GRAN

 
 
PANERA PETITA
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada